پارافریزینگ paraphrasing در آیلتس | تکنیک پارافریزینگ چیست؟

پارافریزینگ

پارافرازینگ یک مهارت ضروری برای آیلتس است. پارفریزینگ در واقع به معنی بازنویسی یک عبارت یا جمله است. به طوری که معنی یکسان، اما کلمات متفاوت داشته باشد. پارافریزینگ paraphrasing یکی از مهم ترین مهارت هایی است که قبل از شرکت کردن در آزمون آیلتس بایدبیاموزید. پارافریزینگ paraphrasing برای رایتینگ و اسپیکینگ بسیار مهم است، اما در تست های ریدینگ و لیسنینگ نیز به شما کمک خواهد کرد. به عبارت دیگر، اگر بلد باشید چگونه پارافریزینگ paraphrasing کنید، به احتمال زیاد نمره مورد نیاز خود را به دست خواهید آورد. فرآیندهای ذهنی مورد نیاز برای پارافریزینگ paraphrasing به شما در درک کامل سوال کمک می‌کند و این یکی از دلایلی است که به زبان آموزان توصیه میشود تمامی پاسخ های خود را با پارافرزینگ آغاز نمایند. زبان آموزانی که در پارافریزینگ paraphrasing خیلی خوب هستند در همه بخشهای آزمون آیلتس بیشتر از دیگران به موفقیت می رسند.

تکنیک پارافریزینگ paraphrasing در آزمون آیلتس

مدت زمان تخمینی مطالعه: 5 دقیقه

پارافریزینگ paraphrasing آیلتس

روش های مختلف پارافریزینگ paraphrasing در آزمون آیلتس

الف) استفاده از Synonym

یکی از روشهای مرسوم برای انجام Paraphrasing در آزمون آیلتس استفاده از Synonym است. این تکنیک یعنی استفاده از لغات هم معنی (مترادف) به جای لغاتی که در صورت سوال و مطلب داده شده وجود دارد. استفاده از کلمات هم معنی مترادف در Writing و Speaking  به  ممتحن دامنه لغات شما را نشان می دهد و شما را حداقل به نمره 6 آیلتس نزدیک می کند.

چه لغاتی نیاز به تغییر دارند؟

همه لغات در هنگام پارافریزینگ Paraphrasing لازم نیست تغییر کنند. به عنوان مثال لغاتی مانند air و industry نیازی به تغییر ندارند. چون معادل خیلی خوب و پرکاربردی در زبان انگلیسی ندارند باید تجربه تان در این مهارت بالا برود. شما نیاز دارید به این نکته پی ببرید که کدام لغات قابلیت عوض شدن دارند و کدام لغات نیاز به تغییر ندارند . به عنوان مثال دیگر : به جای کلمه addiction نیاز به استفاده از لغت دیگری نیست .اگر شما بخواهید همه لغات را تغییر دهید ممکن است اشتباه کنید و نمره تان کمتر شود و ممکن است از موضوع اصلی خارج شوید .

نکات تکمیلی

از بروز خطا اجتناب کنید ، اگر شما در پارافریزینگ Paraphrasing آیلتس اشتباه کنید، نمره تان در مهارت writing و speaking کم می شود .هر چه قدر بیشتر اشتباه کنید ، نمره بیشتری از دست می دهید. پس باید به  synonym هایی که استفاده می کنید در پارافریزینگ paraphrasing خیلی دقت کنید . زیرا بعضی از کلمات مترادف هستند ولی دقیقاٌ نمی توانند همدیگر را کاور کنند.به عنوان مثال برخی مواقع لغات Attractive به معنای جذاب و Beautiful به معنای زیبا نمی توانند جایگزین مناسبی برای یکدیگر باشند.

بیشتر بخوانید



ب) تغییر شکل لغت

روش دیگر برای پارافریزینگ آیلتس تغییر شکل لغت است . به عنوان مثال بجای آنکه بگویید “Many people are unhealthy” می توانید بگویید “Many people have poor health”. این روش می تواند به ممتحن این اطمینان را بدهد که دامنه واژگان به کار رفته قابل قبول هستند. شما با استفاده از پارافریزینگ paraphrasing نمره قابل قبولی در آزمون آیلتس کسب خواهید نمود. اگر جملاتی که شما به کار می برید از لحاظ دامنه لغات بسیار خوب باشد و جملاتتان هیچ خطایی نداشته باشد، نمره شما به 7.5 یا حتی 8 می تواند نزدیک شود. خطاهای جزئی ( minor errors ) اگر زیاد باشند به نمره شما لطمه می زنند.

ج) تکنیک پسیو – اکتیو

Passive Voice اغلب در رایتینگ آکادمیک استفاده می شود. بنابراین می توان از آن در رایتینگ آزمون آکادمیک آیلتس استفاده کرد. فقط افعال دارای مفعول را می توان به پسیو Passive تبدیل کرد. ما اغلب در رایتینگ آکادمیک از passive voice استفاده می کنیم، خصوصا زمانی نخواهیم ابراز کنیم که این نوشته نظر ما است. در واقع در این تکنیک می توان جملات ارائه شده به صورت اکتیو را به پسیو تبدیل کرد یا بالعکس.

پارافریزینگ paraphrasing آیلتس

سوالات متداول

پارافریزینگ چیست؟

تکنیکی برای بازنویسی متن با استفاده از واژه های مترادف یا تغییر شکل متن به نحوی که معنای متن حفظ شود.

passive voice چیست ؟

Active Voce به این معنی است که یک جمله فاعل دارد که بر اساس فعل آن عمل می کند.Passive Voice به این معنی است که یک فاعل دریافت کننده عمل یک فعل است.

در کدام بخش های آزمون آیلتس از پارافریزینگ استفاده می شود؟

برای رایتینگ و اسپیکینگ بسیار مهم است، اما در تست های ریدینگ و لیسنینگ نیز به شما کمک خواهد کرد.

هم اکنون می توانید برای جهت اطلاعات بیشتر در مورد شرکت در کلاس های آیلتس و بهره مندی از خدمات مشاوره و تعیین سطح رایگان، با ما تماس بگیرید.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری مقاله در: