داستان انگلیسی جنونِ رقص | DANCING MANIA

داستان انگلیسی جنونِ رقص | DANCING MANIA

234 بازدید
داستان انگلیسی جنونِ رقص DANCING MANIA

داستان انگلیسی جنونِ رقص | DANCING MANIA

داستان انگلیسی جنونِ رقص: خواندن داستان‌های کوتاه یکی از موثرترین روش‌ها برای تقویت زبان انگلیسی به شمار می‌رود.

به این داستان باهم گوش دهیم :

داستان انگلیسی جنونِ رقص | DANCING MANIA

DANCING MANIA

Alone, in the middle of a silent street, Frau Troffea began to dance. It was July of 1518 in Strasbourg, France, when for no reason, Troffea started to dance. Not long after, bewildered neighbors came to watch. Even stranger, Troffea’s silent dancing was joined by first one neighbor and then another. Their dancing was bizarre, and their faces were expressionless.

By the end of the week, more than 30 people had joined Troffea’s strange dance. They danced night and day. This was just the tip of the iceberg. Within a month, more than 400 citizens of Strasbourg were swept away by the dancing mania. Still, there was no music and no explanation for what was happening. Yet, they silently danced on.

Many of the dancers began to experience serious health problems from so much non-stop movement. The dancing was so extreme that some people literally danced themselves to death. They died from heart attacks, strokes, and severe exhaustion.

At this point, doctors were called. They ruled out supernatural causes, common during that time. Instead, they said the mania was natural and caused by ‘hot blood.’ When they failed to find a cure for the dancing, they decided to build a stage and invite musicians to play for the dancers. They thought that the cure might be for the dancers to dance until they got it out of their systems. No one knows why, but after a month of dancing, it stopped as mysteriously as it began.

While this sounds like a tall tale, it has been well documented by historians. And, it’s not the only case of its kind. “Dancing Mania” or St. Vitus’ Dance swept Europe from the 14th to 17th century. The most well-known cases happened in Germany in 1374 and France in 1518.

Some psychologists say that what happened in France was an example of mass hysteria. Mass hysteria sometimes happens in communities experiencing extreme stress. The Strasbourg dancing mania happened during a time of famine and malnutrition.

Other people believe that the dancing mania was caused by religious ecstasy. Saint Vitus is also known as the patron saint of dancing and epilepsy. The 1500s were a superstitious time. The local Christian church records say that people believed that Saint Vitus could “send down plagues of dancing.”

We will never know if the people of Strasbourg were suffering from mental illness or swept away by something that science can’t explain. The hearts and minds of humans are a mystery, and sometimes we lack the ability to explain why we do the things we do. Have you ever felt swept away by an experience you could not explain?

داستان انگلیسی جنونِ رقص DANCING MANIA
داستان انگلیسی جنونِ رقص DANCING MANIA

بیشتر بخوانید :

دانلود رمان ارباب حلقه ها (Lord Of The Rings)

بهترین نقل قول های عاشقانه انگلیسی

سخنان زیبا به زبان انگلیسی

The Dinosaur in Jake’s Garage

The Fix

اسکارلت

The Birth of a Star


ترجمه فارسی:

جنونِ رقص

جولای سال ۱۵۱۸ در استراسبورگ فرانسه دختری به نام فرائو تروفیا تک و تنها در خیابانی ساکت، بی هیچ دلیلی شروع به رقصیدن کرد.

مدتی نگذشت که همسایه‌ها مات و مبهوت از این رفتار برای تماشای او می‌آمدند. حتی عجیب‌تر از آن ، همراهی یکی پس از دیگری همسایه ها با رقصِ سکوت تروفیا بود. رقص آنها عجیب و غریب بود و چهره‌هایشان قابل وصف نبود.

تا پایان هفته، بیش از ۳۰ نفر به این رقص عجیب و غریب ترافیا ملحق شدند. شب و روز می‌رقصیدند. این فقط بخش کوچکی از ماجرا بود.

در عرض یک ماه، بیش از ۴۰۰ نفر از اهالی استراسبورگ به علت جنون رقص از بین رفتند. با این حال، هیچ موسیقی و توضیحی برای آنچه اتفاق افتاد وجود نداشت. آن‌ها در سکوت به رقصیدنشان ادامه میدادند.

بسیاری از رقصندگان به دلیل حرکات بی وقفه ای که داشتند دچار مشکلات سلامتی جدی شدند. رقصشان آنقدر افراطی بود که برخی از مردم به معنای واقعی تا سر حد مرگ رقصیدند. آن‌ها بر اثر سکته قلبی، سکته مغزی و خستگی شدید جان خود را از دست دادند.

در این مرحله پزشکان فراخوانده شدند. آن‌ها علل ماوراء طبیعی را که در آن زمان رایج بود، رد کردند. در عوض، آن‌ها گفتند که شیدایی طبیعی است و ناشی از “خون بیش اندازه گرم به‌ علت تسخیر شیطان ” است.

وقتی نتوانستند درمانی برای رقص پیدا کنند، تصمیم گرفتند صحنه ای بسازند و از نوازندگان دعوت کنند تا برای رقصندگان بنوازند. آن‌ها فکر می‌کردند که درمان برای رقصندگان ممکن است، خارج شدن حالتی که دچارش بودند باشد.

هیچ کس نمی‌داند دلیل اینکه، چرا پس از یک ماه رقص، به همان مرموزی ای که روز اول شروع شد، همان طور هم پایان یافت.

شاید افسانه به نظر برسد، اما این اتفاق توسط مورخان ثبت شده است. و این اتفاق تنها مورد نیست. رقص شیدایی، یا رقص سنت ویتوس، اروپا را از قرن ۱۴ تا ۱۷ گرفتار کرده بود. مهم‌ترین موارد شناخته‌شده از این رقص در سال ۱۳۷۴ در آلمان و در سال ۱۵۱۸ در فرانسه، اتفاق افتاده است.

برخی از روانشناسان معتقدند که آنچه که در فرانسه اتفاق افتاد، یک نمونه از برانگیختگی جمعی بود. برانگیختگی جمعی بعضی اوقات در جوامعی که تحت ‌فشار و استرس بالایی هستند، اتفاق میافتد. رقص شیدایی استراسبورگ هم دقیقاً زمانی اتفاق افتاد که مردم دچار قحطی و سوءتغذیه بودند.

برخی از مردم اما معتقدند که رقص شیدایی به خاطر شور و شوق مذهبی اتفاق افتاده است. سنت ویتوس، به‌عنوان قدیسِ حامی رقص و صرع نیز شناخته می‌شود. قرن پانزدهم عصرِ خرافه بود. سوابق کلیسای مذهبی محلی می‌گوید که مردم معتقد بودند که سنت ویتوس آفتِ رقص را روی زمین نازل می‌کند. ما هیچ‌وقت نمی‌فهمیم که آیا مردم استراسبورگ دچار بیماری‌های روانی شده بودند، یا چیزی که علم نمی‌تواند آن را بیان کند. قلب و ذهن انسان‌ها پر از رمز و راز است، و بعضی وقت‌ها ما دلیل کاری که انجام می‌دهیم را نمی‌توانیم توضیح دهیم. آیا تاکنون تجربه گرفتار شدن چیزی را داشته اید که قادر به توضیح آن نباشید؟


پادکست انگلیسی برای یادگیری زبان

پادکست‌ برای یادگیری زبان انگلیسی
پادکست‌ برای یادگیری زبان انگلیسی

پادکست‌ها راهی عالی برای یادگیری زبان انگلیسی هستند. آنها به شما امکان می‌دهند زبان انگلیسی را در محیطی طبیعی و جذاب یاد بگیرید. پادکست‌های یادگیری زبان انگلیسی به طور معمول بر موضوعاتی مانند گرامر، واژگان، تلفظ و مکالمه تمرکز می‌کنند. آنها همچنین می‌توانند به شما کمک کنند تا در مورد فرهنگ انگلیسی زبانان بیشتر بدانید.

تقویت زبان انگلیسی با داستان‌های انگلیسی

خواندن داستان‌های کوتاه یکی از موثرترین روش‌ها برای تقویت زبان انگلیسی به شمار می‌رود.

تقویت زبان با داستان‌های انگلیسی

داستان‌های انگلیسی یکی از بهترین ابزارها برای یادگیری و تقویت زبان هستند. خواندن و گوش دادن به این داستان‌ها می‌تواند به شکل‌گیری مهارت‌های زبانی شما کمک شایانی کند. در ادامه به برخی از مزایای یادگیری زبان از طریق داستان‌های انگلیسی و نکات مفید اشاره می‌کنیم:

1. تقویت مهارت شنیداری و گفتاری

  • با گوش دادن به داستان‌های صوتی، می‌توانید تلفظ صحیح کلمات و جملات را یاد بگیرید. این کار به شما کمک می‌کند تا در مکالمات روزمره اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.

2. افزایش دایره واژگان

  • خواندن داستان‌ها به شما این امکان را می‌دهد که با واژگان جدید آشنا شوید و آن‌ها را در بافت جملات ببینید. این روش یادگیری مؤثرتر از حفظ کردن واژه‌ها به صورت جداگانه است.

3. بهبود مهارت خواندن و نوشتن

  • خواندن داستان‌های انگلیسی باعث می‌شود با ساختارهای گرامری مختلف آشنا شوید و مهارت نوشتاری خود را تقویت کنید. با مطالعه جملات درست و متنوع، می‌توانید ساختارهای جدید را یاد بگیرید و در نوشتار خود به کار ببرید.

4. تقویت درک مطلب

  • هنگام خواندن داستان‌ها، شما مجبورید مفهوم کلی متن را درک کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا توانایی خود را در درک مطالب انگلیسی بهبود ببخشید و بتوانید به راحتی مفهوم جملات را حدس بزنید.

5. افزایش انگیزه و سرگرمی

  • داستان‌ها به دلیل جذابیت و تنوع موضوعات، می‌توانند به یادگیری شما انگیزه بیشتری ببخشند. شما می‌توانید داستان‌هایی را انتخاب کنید که به موضوعات مورد علاقه‌تان مرتبط باشد، مانند عاشقانه، علمی، یا ماجراجویی.

نکات مفید برای یادگیری زبان با داستان‌های انگلیسی

  • انتخاب داستان‌های مناسب: سعی کنید داستان‌هایی را انتخاب کنید که با سطح زبانی شما همخوانی داشته باشند. اگر داستان‌ها برای شما خیلی دشوار باشد، ممکن است از یادگیری ناامید شوید.
  • گوش دادن و خواندن همزمان: استفاده از فایل‌های صوتی داستان‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا تلفظ صحیح و آهنگ جملات را یاد بگیرید. این کار به تقویت مهارت‌های شنیداری و گفتاری شما کمک می‌کند.
  • تکرار و یادداشت‌برداری: وقتی با واژه یا جمله جدیدی مواجه شدید، آن را یادداشت کنید و سعی کنید در جملات خود از آن استفاده کنید. همچنین می‌توانید کلمات جدید را بلند بخوانید تا در ذهن‌تان تثبیت شود.
  • پرسش و پاسخ: بعد از خواندن یک داستان، سعی کنید به سوالات مربوط به آن پاسخ دهید یا خلاصه‌ای از آن بنویسید. این کار به شما کمک می‌کند تا درک مطلب خود را بسنجید و مهارت نوشتاری‌تان را تقویت کنید.
تقویت زبان با داستان‌ انگلیسی
تقویت زبان با داستان‌ انگلیسی

تکنیک‌های طلایی برای یادگیری زبان با کمک پادکست انگلیسی

شما نه تنها از طریق خواندن، بلکه با گوش دادن به کلمات جدید نیز می‌توانید زبان را یاد بگیرید. اگر به دنبال تقویت مهارت‌های زبان انگلیسی خود هستید و نمی‌خواهید به مطالعه کتاب‌های متعدد بپردازید، پادکست‌های انگلیسی می‌توانند گزینه‌ای عالی برای شما باشند.

شما می‌توانید در زمان‌های مختلف مانند رفتن به محل کار، استراحت، یا پیاده‌روی به پادکست‌های انگلیسی گوش داده و مهارت‌های شنیداری خود را تقویت کنید.

برای اثربخشی بیشتر هنگام گوش دادن به پادکست‌های انگلیسی، به نکات زیر توجه کنید تا نتایج بهتری کسب کنید:

  1. گوش دادن به پادکست به عنوان صدای پس‌زمینه
    شاید این روش برای شما کمی غیرمنطقی به نظر برسد، اما بسیار مؤثر است. ابتدا به پادکست به‌گونه‌ای گوش دهید که به عنوان صدای پس‌زمینه فعالیت‌های دیگر شما عمل کند. مثلاً در حین تمیز کردن اتاق، پادکست را پخش کنید. با این کار عادت می‌کنید که در هر شرایطی به این کلمات گوش دهید.
  2. گوش دادن متمرکز
    یک بار دیگر به پادکست گوش دهید و تمام توجه خود را به کلمات و عبارات معطوف کنید. اگر احساس می‌کنید که سخنران خیلی سریع صحبت می‌کند، می‌توانید سرعت پخش را به 75٪ کاهش دهید.
  3. خواندن متن پادکست
    اگر متن پادکست در دسترس است، هم‌زمان با گوش دادن، شروع به خواندن متن کنید. این کار باعث می‌شود که یادگیری شما چندین برابر شود و تأثیر آن بسیار شگفت‌انگیز خواهد بود.
  4. تکرار کلمات و جملات با صدای بلند
    کلمات و جملات جدید را به‌طور بلند برای خود تکرار کنید تا در ذهنتان حک شود.
بهترین موسسه زبان انگلیسی در تهران
بهترین موسسه زبان انگلیسی در تهران
5/5 - (1 امتیاز)
https://radtime.org/?p=17008
اشتراک گذاری:

نظرات

0 نظر در مورد داستان انگلیسی جنونِ رقص | DANCING MANIA

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

برچسب ها: