ایده پردازی رایتینگ Writing IELTS | چگونه در رایتینگ آیلتس ایده پردازی کنیم؟

ایده پردازی رایتینگ آیلتس

رایتینگ آیلتس در دسته مهارت هایی قرار می گیرد که برای اکثر افراد چالش برانگیز است. خصوصا در بخش ایده پردازی رایتینگ اکثرا دچار استرس می شوند. در واقع می توان ایده پردازی رایتینگ آیلتس را مهم ترین بخش آن در نظر گرفت، چرا که پس از آن، بقیه موارد به سطح دانش زبان انگلیسی شما بستگی دارد. راهکارهایی عملی برای ایده پردازی بخش رایتینگ آیلتس ( Writing IELTS ) وجود دارد که در ادامه به برسی آن ها می پردازیم. با ما همراه باشید تا بتوانید یه بهترین شکل رایتینگ آزمون ایلتس خود را ایده پردازی کنید و بنویسید .

راهکار های ایده پردازی رایتینگ آیلتس

مدت زمان تخمینی مطالعه: 8 دقیقه

راهکار های ایده پردازی رایتینگ آیلتس

چگونگی رسیدن به ایده‌ها و سازماندهی آنها برای رایتینگ آیلتس (جنرال و آکادمیک)

این درس راه ‌های رسیدن به ایده‌ ها و سازماندهی آنها را برای مقاله های آیلتس (بخش دوم رایتینگ آیلتس Writing Ielts ) به شما نشان میدهد. ما بر این باور هستیم که مهم است ارتباط بین کلمه‌ها و ایده‌ ها را در رایتینگ آیلتس ببینید تا بتوانید به بهترین شکل ایده پردازی رایتینگ آیلتس را انجام دهید. یکی از بهترین راه‌های پیدا کردن ایده برای رایتینگ آیلتس، فکر کردن به کلمه ‌هاست. پس اگر ایده میخواهید، اول به کلمه‌ها فکر کنید. بر اساس سطح تسلط خود به زبان انگلیسی، با توجه به موضوع ارائه شده، لیستی از لغات مرتبط که به ذهنتان می رسد را یادداشت کنید. سپس، بر اساس آن ها ایده پردازی را انجام دهید.

ایده‌ها در رایتینگ آیلتس

لازم است که به ایده‌ها، نه به طور کلی، بلکه به انواعشان نگاه کنید. مانند: دلایل، مثال‌ها و توضیحات. این تا حدودی به این خاطر است که شما در رایتینگ آیلتس به “ایده” نیاز ندارید بلکه علت‌ها و مثال‌ها و توضیحات است که به‌کارتان می‌آیند و ایده های شما را می سازند. و این روش تاحدودی آسان‌تر است.

نکته‌ ی کلیدی دیگر این است که ایده‌ ها به تنهایی برای یک مقاله آزمون آیلتس کافی نیستند. ایده ها باید سازماندهی شوند. دقیقا به همین خاطر است که 10 دقیقه برنامه ‌ریزی پیش از شروع نوشتن رایتینگ آیلتس نیاز است.

چگونه به ایده ‌ها در رایتینگ آیلتس برسیم ؟

از خودتان سوال بپرسید

یکی از راه‌های کاربردی برای رسیدن به ایده برای آزمون آیلتس این است که از خودمان سوال بپرسیم. اول باید بپرسیم که منظور سوال چیست؟ سپس، جواب مناسب برای کلمه‌های پرسشی پایه‌ای (چگونه، چه‌کسی، چه‌چیزی، چرا، چه‌موقع و کجا) را پیدا کرده و از خودمان سوال می‌پرسیم. جواب‌های این سوالات به ما درباره‌ی اینکه چه بگوییم، ایده می دهند.

بهترین توصیه این است که سعی کنید تا جایی که میتوانید انواع مختلف سوالات را از خود بپرسید. برای مثال: سوالاتی که با “چه‌ موقع” و “کجا” شروع میشوند، حتی اگر بدیهی نباشند، میتوانند ایده‌های جدیدی برای رایتینگ آیلتس به شما بدهند. ببینید در ادامه از پرسیدن “چه‌موقع” چگونه به ایده‌ی “بلندمدت” میرسیم:

سوال: تا چه اندازه گرم شدن کره‌ی زمین اهمیت دارد؟

چه کسی باید به آن رسیدگی کند؟ ← دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی

چه‌چیزی سبب آن شده؟ ← گازهای‌ CO2 و سوخت‌های فسیلی

چرا یک مشکل تلقی میشود؟ ← بالا آمدن آب دریاها، سیل، قحطی، خشک‌سالی

در چه‌زمانی راه‌حل باید شکل بگیرد؟ ← همین حالا، بی‌معطلی و نه به صورت بلندمدت

در کجاها مشکل بوجود می‌آورد؟ ← مشکلی جهانی است

دیگر چه؟ ← معترضان – عموم مردم

“چیزهای دیگر” را نیز در پایان یادداشت کنید. اگر به چیز دیگری فکر میکنید، یادداشتش کنید – حتی اگر نمیدانید در کجای متن رایتینگ آیلتس شما جای میگیرد. ممکن است بعدا از آن استفاده کنید.

چگونه به ایده ‌ها در رایتینگ آیلتس برسیم ؟

با کلماتی که صورت سوال را تشکیل میدهند شروع کنید

شروع کردن با کلمات راه دیگری است که در ایده پردازی رایتینگ نتیجه می دهد. این نوعی تمرین برای بارش فکری (brainstorm) است. هنگامی که به این مرحله می رسید، ممکن است بخواهید سریع‌تر انجامش دهید و وقت زیادی صرف آن نکنید. ولی اجازه دهید تا ذهنتان با آزادی پردازش کند و فقط شما ارتباطات بین ایده ها را ایجاد کنید.

بعضی از کلمات ممکن است مسخره به نظر برسند. اما اهمیتی ندارد چون می توانید بعدا حذفشان کنید. در بین کلمات قطعا واژه هایبسیار مفیدی وجود دارند که بسیار کمک کننده خواهند بود. این کار به طور تقریبی یک دقیقه زمان لازم دارد. هر چند روش بی‌نقص نیست و قرار نبوده باشد. اما حالا، بعد از یک دقیقه، نه فقط یک سری کلمه بلکه ایده برای مقاله دارید.

توصیه اول: بارش فکری برای آیلتس را خیلی دقیق و با وسواس انجام ندهید. این باعث کند شدن شما می شود و در نهایت کلمات و ایده‌های کمتری برای شما باقی می ماند. در ادامه همیشه می توانید به عقب برگردید و سازماندهی‌اش کرده و کلمات و ایده‌های جدید اضافه کنید.

توصیه دوم: از کلمات داخل سوال رایتینگ آیلتس استفاده کنید زیرا این موضوعی است که شما بالاخره باید درباره‌اش بنویسید.

ایده‌ها را سازماندهی کنید – دو یا سه ایده‌ اصلی انتخاب کنید.

رایتینگ شما نباید بیشتر از سه پاراگراف اصلی (بدنه مقاله) باشد. هر پاراگراف توضیح یک ایده است. بنابراین بیش‌تر از دو یا سه ایده لازم نیست. بسیاری از مقاله های آیلتس خراب میشوند چرا که داوطلب آیلتس سعی میکند ایده‌های زیادی را در آنها به کار گیرد!

یاد بگیرید ایده های اضافه را حذف کنید و بهترین آن ها را انتخاب کرده و رایتینگ خود را بر اساس آن ها گسترش دهید.

چگونه بهترین ایده‌ها را در نوشتن رایتینگ انتخاب کنیم؟

چگونه بهترین ایده‌ها را در نوشتن رایتینگ انتخاب کنیم؟

  • مطمئن شوید ایده کاملا با سوال مرتبط است.
  • ایده‌ای را انتخاب کنید که میتوانید آن را با دلیل و مثال توضیح دهید – حتی اگر بهترین ایده‌ی شما نیست.
  • پیشنهاد میکنیم ایده‌ی اصلی را روشن و ساده نگه دارید. شما تحت فشار زمان هستید و نیاز دارید در مرحله‌ی اول درست انجامش دهید. یک ایده‌ی ساده هم میتواند تاثیرگذار باشد اگر آن را خوب و با دلیل و مثال گسترش دهید.

ایده‌هایتان را سازمان‌دهی کنید – مشخص کنید که ایده‌ی اصلی هستند یا پشتیبان ایده اصلی

روشن است که این به نکته‌ی بالا ربط دارد. بسیاری از مقاله های آیلتس (بخش دوم رایتینگ آیلتس Writing ielts ) موفق نیستند. چرا که در آن ها ایده های اصلی فرد نویسنده واضح نیستند. ایده‌ها سردرگم هستند. و در ذهن خواننده این سوال را ایجاد می کنند که این مثال است؟ یا دلیل؟ بنابراین قبل از اینکه نوشتن را شروع کنید، باید مشخص کنید چه نوع ایده‌هایی دارید.

جمع بندی

هر چند این ها همگی روش هایی ساده به نظر می رسند، اما جوابگو هستند و فقط کافیست استفاده کردن از آن ها را شروع کنید و تاثیر آن را بعد از چند مورد به وضوح تماشا کنید و لذت ببرید!
فقط کافیست به بحث کردن بپردازید، دلیل ارائه دهید و مثال بزنید.

هم اکنون می توانید برای استفاده از خدمات مشاوره رایگان آیلتس موسسه زبان های خارجی رادتایم، تماس گرفته و در کلاس های آیلتس شرکت کرده تا بهترین نتیجه را در آزمون بگیرید.

امتیاز شما به این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری مقاله در: