20% تخفیف شب یلدا 🍉🍉🍉 رادتایم – تو فقط نیت کن بقیش با ما 

سوالات matching headings ریدینگ | تکنیک هدینگ در ریدینگ

تکنیک هدینگ در ریدینگ

سوالات Matching Heading ریدینگ از جمله سوالات مهم در آیلتس آکادمیک و جنرال می باشند. تکنیک هدینگ در ریدینگ از سایر بخش ها وقت گیر تر است. Heading به معنای تیتر است و برای پاسخگویی به این سوالات باید برای هر پاراگراف یک تیتر مناسب انتخاب کنید. برای این کار یک لیست از تیترها موجود است که باید هر کدام را به شماره پاراگراف مربوط به آن متصل کنید. به این کار matching headings می گویند. در سوالات Matching heading ریدینگ، کلیات یک پاراگراف و مفهوم کلی آن مورد بررسی قرار گرفته و وارد جزئیات آن ها نمی شود. در ادامه به توضیح مفصل تر از این سوال و تکنیک matching headings در reading می پردازیم.

تکنیک matching headings در reading

مدت زمان تخمینی مطالعه: 6 دقیقه

سوالات ریدینگ آیلتس

Matching headings  چیست ؟

در این تسک توانایی شما در تشخیص ایده اصلی و همچنین شناسایی ایده های حمایت کننده مشخص می شود. سوالات Matching heading  شامل لیستی از Heading ها است که شما باید آنها را به پاراگراف ها یا بخشی از آن پاراگراف ها وصل کنید. درواقع یعنی باید برای هر کدام یک تیتر از تیترهای موجود انتخاب کنید.
این سوالات همواره قبل از متن اصلی وجود دارند.
heading ها با حروف یونانی و پاراگراف ها با حروف بزرگ نشانه گذاری شده اند که باید به هم مربوط شوند. گاهی ممکن است تعداد heading  ها بیشتر باشد و معمولا این اتفاق می افتد. همچنین ممکن است بخشی از پاراگراف وجود داشته باشد که هیچ تیتری نگیرید.
هدف از این سوال شامل موارد زیر است : درک از هدف یک بخش از متن، درک عنواع مختلف پاراگراف ها و همینطور محتوای کلی هر پاراگراف، شناسایی بین ایده های اصلی و ایده های ساپورتیو متن.
استفاده از نمونه سوالات matching heading از نوع طراحی شده و یا سوالات آزمون های آیلتس قبلی میتواند کمک شایانی برای تقویت مهارت ریدینگ شما به حساب بیاید.

استراتژی اول  

1- خواندن متن :
تمام متن را با سرعت بخوانید. آن را skim کنید. ولی برای این استراتژی باید حواستان به زمان باشد زیرا وقت گیر است.

2- خواندن جداگانه پاراگراف ها :
با تمرکز بر روی جمله ی اول و آخر هر پاراگراف سعی کنید ایده اصلی را شناسایی کنید

3- ساخت heading :
پس از خواندن پاراگراف ها برای هر کدام تیتر بسازید. تیتر شما نباید شامل جزئیات باشد بلکه باید موضوع کلی پاراگراف را در بر بگیرید.

4- خواندن و تطابق دادن تیترها  :
تمامی سرتیتر هایی که نوشتید را بخوانید. سعی کنید از بین سرتیترهای موجود، هر کدام که نزدیک تر است را انتخاب کنید. گزینه های مختلفی که برای هر پاراگراف چیدا می کنید را بنوسید و در آخر از بین آنها یک گزینه را انتخاب کنید. کلمات کلیدی که نشان دهنده شباهت ها و تفاوت ها هستند تا راحت تر تیتر ها را حذف کنید.

بیشتر بخوانید



استراتژی دوم

1- خواندن heading ها :
ابتدا تمامی تیترها را بخوانید و آنها را درک کنید. روش paraphrasing می تواند باعث آسان تر شدن درک سرتیترها شود. 

2- مشخص کردن کلمات کلیدی در heading ها :
دور کلمات کلیدی مانند اطلاعات مهم، اسم ها، مکان ها، تاریخ ها و … خط بکشید.

3- تشخیص شباهت ها و تفاوت های heading  ها :
هنگامی که تیترها خیلی شبیه هم هستند، این کار باعث مشخص شدن شباهت ها و تفاوت های آن ها می شود.

4- خواندن جملات اول و آخر پاراگراف ها :
جملات اول و آخر هر پاراگراف را با دقت بسیار زیادی بخوانید. زیرا ایده های اصلی در آنها نهفته است. اما از جملات دیگر رد نشوید آنها را با سرعت بخوانید که یعنی از روش  skimming استفاده کنید. زیرا ممکن اسن ایده اصلی در جملات دوم و سوم مشخص شود.

5- انتخاب heading  :
به ترتیب سعی کنید تیتر ها را با پاراگراف ها تطبیق دهید. اگر بین دو گزینه ماندید هر دو را برای آن پاراگراف بگذارید و در آخر به سراغ آن برگردید و یکی را انتخاب کنید. دقت کنید که تیتر ها مربوط به ایده های اصلی هر پاراگراف باشد و تنها وجود یک کلمه مشترک کافی نیست و حتی ممکن است برای گمراهی از این روش برای طراحی سوال استفاده کنند.  

تکنیک هدینگ در ریدینگ

راهکارهای مورد نیاز برای matching heading

1- پاسخگویی سوالات Matching heading در ابتدا
با پاسخگویی این سوالات میتوانید با موضوعات کلی هر پاراگراف آشنا شوید و می توانید آن را یک خلاصه به حساب آورید. همچنین برای حل این سوال لازم است شما یک بار متن را بخوانید ( skimming) پس برای سایر سوالات آماده باشید.

2- پاسخگویی سوالات Matching heading در انتها
با پاسخگویی این سوالات در انتها با متن آشنایی خوبی خواهید داشت و می توانید به راحتی بدون اطلاف وقت سریع سراغ پاراگراف مد نظر بروید. اما این استراتژی پیشنهاد ما نیست.

3- زمان بندی
مهمترین تکنیکهای reading آیلتس، مدیریت زمان هست. در آزمون ریدینگ آیلتس 60 دقیقه زمان داریم کهیعنی نباید برای هر ریدینگ بیشتر از 20 دقیقه زمان بگذاریذ. سوالات Matching Headings سوالات زمانبری هستند. مدت زیادی را برای آنها اختصاص ندهید. بیش از حد وقت خود را صرف یک پاراگراف نکنید. اگر جواب یک پاراگراف را نمی دانید، سراغ پاراگراف های بعدی بروید. در صورتی که وقت اضافه داشتید به این سوال برگردید.

نکات کلیدی

  1. کلمه به کلمه ی heading ها را با پاراگراف ها تطبیق ندهید بلکه روی مفهوم کلی تمرکز کنید.
  2. پاراگراف های کوتاه تر را ابتدا بررسی کنید.
  3. حتما صورت سوال را بخوانید تا از تعداد دفعات مجاز استفاده از هر heading مطمئن شوید.
  4. اگر در هدینگ کلمات جمع وجود دارد، یعنی این که در پاراگراف حتما باید به دو یا چند چیز اشاره شده باشد و در غیر این صورت پاراگراف به آن هدینگ مربوط نیست.
  5. معمولا چند تیتر اضافه است. اما تنها در صورتی یک تیتر برای دو پارارگراف است که در دستورالعمل سوال موجود باشد.
  6. اگر عین کلمات کلیدی یک عنوان رو در یک پاراگراف دیدید، به احتمال زیاد اون کلمه distractor هست و تیتر مربوط به آن پاراگراف گزینه ی دیگری است.
  7. حتما توجه داشته باشید که بعد از استاده از یک تیتر، آن را از بین گزینه ها خط بزنید. (قبل از آن صورت سوال را با دقت بخوانید )

بیشتر بخوانید



کلام آخر

ریدینگ یکی از 4 مهارت مورد آزمون در آیلتس است که مدت زمان 60 دقیقه برای 3 متن را در اختیار دارد. با استفاده از تکنیک های موجود و توجه به نکات کلیدی می توانید بیشترین بازده را در بخش سوالات Matching heading در reading داشته باشید. آیلتس یک پروسه طولانی است و باید برای تقویت زبان خود تایم قابل قبولی را بگذارید.

برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره و تعیین سطح رایگان همین حالا با موسسه زبان های خارجی رادتایم تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری مقاله در: