20% تخفیف شب یلدا 🍉🍉🍉 رادتایم – تو فقط نیت کن بقیش با ما 

ویزای کار آلمان بخش 1 | مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

کشور آلمان، کشوری بسیار پیشرفته و مهاجرپذیر است که هرساله افراد زیادی را برا تحصیل و کار جذب می کند. برای مهاجرت کاری به آلمان باید کارفرما پیدا کرده وهمچنین شروط دیگر آن را رعایت کنید. دریافت ویزای کاری و مهاجرت کاری به آلمان شرط ورود شما به این کشور به منظور کار کردن است. برای مهاجرت کاری به آلمان باید به مهارت خود مطمئن باشید، زیرا مهارت های شما چیزی است که می توانید با آن ها ویزای خود را دریافت کنید. همچنین می توانید برای سنجیدن احتمال دریافت ویزای کاری و مهاجرت کاری به آلمان، لیست مشاغل مورد نیاز آلمان را بررسی کنید. در این مقاله شرایط مهاجرت کاری به آلمان را بررسی خواهیم کرد.

انواع ویزای کاری آلمان

مدت زمان تخمینی مطالعه: 10 دقیقه

مهاجرت کاری به آلمان

کشور آلمان و زندگی در آن

آلمان یکی از بزرگترین و پویاترین کشورهای اروپاست و بسیار پیشرفته است. جمعیت این کشور بالغ بر ۸۲ میلیون نفر است. این کشور دارای فرهنگ غنی، تاریخ باستانی طولانی و سابقه برجسته در زمینه‌های صنعت، علم و فناوری، هنر، موسیقی و ورزش است.
زبان رسمی این کشور آلمانی است و بسیاری از مردم از دیگر زبان‌ها نیز استفاده می‌کنند، به خصوص در شهرهای بزرگ مانند برلین، مونیخ و هامبورگ. مهاجرت به آلمان برای کار و تحصیل بسیار محبوب است و به دلیل مزایای اقتصادی و اجتماعی قابل توجه، بسیاری از افراد به دنبال زندگی در این کشور هستند.
در آلمان، سیستم آموزشی بسیار پیشرفته است و دارای بسیاری از دانشگاه‌های برجسته دنیا مانند دانشگاه های هایدلبرگ، مونیخ و برلین است. همچنین آلمان به عنوان یکی از مراکز فناوری جهان شناخته شده و دارای شرکت‌های بزرگی مانند BMW، Volkswagen،Siemens  و Deutsche Bank است.
زندگی در آلمان بسیار راحت است، با مردم دوستانه و بسیار مهربان. آلمانی‌ها در مورد محیط زیست و حفاظت از آن بسیار مسئولیت پذیرند و به طور کلی سبک زندگی سالمی دارند. شهرها و روستاهای
آلمان دارای فضای عمومی و پارک‌های زیبایی هستند که مردم برای تفریح و گذراندن وقت آزاد خود به آنجا می‌روند.

ویزای کاری آلمان

ویزای کاری آلمان برای متقاضیان شغل و همچنین کارفرمایان، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در واقع، این ویزا برای اجازه کار در آلمان صادر می‌شود و می‌تواند گامی اساسی در کسب و کار و کاریابی در این کشور باشد.
دریافت ویزای کاری آلمان به عنوان یک متقاضی شغل، نیازمندی‌هایی را شامل می‌شود که باید برآورده شوند. این نیازمندی‌ها عبارتند از:

  1. داشتن یک پیشنهاد کاری معتبر از یک کارفرما در آلمان
  2. داشتن مدارک و تحصیلات لازم برای انجام کار مورد نظر
  3. داشتن مهارت‌های زبان آلمانی به سطح مشخص شده توسط کارفرما و دولت آلمان
  4. داشتن مدارک سابقه کاری و دیگر مدارک مرتبط با شغل مورد نظر
  5. پرداخت هزینه‌هایی مانند هزینه پردازش ویزا و بیمه سلامتی

اگر دریافت ویزای کاری آلمان برای شما قابل قبول است، شما می‌توانید به طور مشروط ویزای کاری دریافت کنید، که اجازه می‌دهد که شما وارد آلمان شوید و به دنبال کار خود بگردید. پس از یافتن کار مناسب، شما می‌توانید درخواست تغییر وضعیت به ویزای کاری نهایی را دهید.
در کل، ویزای کاری آلمان به شما اجازه می‌دهد تا به صورت قانونی در آلمان کار کنید و به دنبال فرصت‌های شغلی خود بگردید.

بیشتر بخوانید



انواع ویزای کار آلمان

ویزای کاری آلمان به‌طور کلی به دو نوع کوتاه‌ مدت و بلند مدت تقسیم می‌شود. ویزاهای کوتاه‌مدت از چند روز تا چند ماه اعتبار دارند که بیشتر برای سفرهای کاری کوتاه‌مدت استفاده می‌شوند. ویزاهای بلندمدت چند ماه تا چند سال وقت دارند. مهم‌ترین ویزاهای کاری آلمان عبارتند از :

  1. Employement Visa ( ویزای کار )
  2. Jobseeker Visa ( ویزای جستجوی کار )
  3. Ausbildung Visa ( ویزای آوسبیلدونگ )
  4. Blue Card ( بلوکارت آلمان )
  5. Self-employed and Freelancer ( ویزای خوداشتغالی و فریلنسری )
  6. Au Pair and Internship
  7. ICT ( برنامه انتقال درون شرکتی )

در زیر هرکدام از این ویزاها را به‌طور مختصر توضیح خواهیم داد:

ویزای کار آلمان  (Employement Visa):

در حالت کلی، برای کار در کشور آلمان باید ویزا و مجوز کار بگیرید که لازمه آن اخذ جاب آفر یا پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آلمانی است. نیروهای فنی و متخصص که با نام Skilled Workers شناخته می شوند، با گرفتن جاب آفر می‌توانند ویزای کار بگیرند.
برای گرفتن این ویزا باید سابقه کار، تحصیلات، مدارک مهارتی مرتبط، تمکن مالی و مدرک زبان داشته باشید.

ویزای جستجوی کار آلمان  (Jobseeker Visa):

ویزای جست و جوی کار به شما اجازه می دهد تا به مدت 6 ماه در داخل خاک این کشور باشید و به دنبال کار بگردید. اگر نتوانستید از ایران در آلمان کار پیدا کنید، می‌توانید با رعایت شرایط، جهت دریافت این ویزا اقدام کنید. داشتنِ مدرک تحصیلی معتبر، مدرک زبان آلمانی، تمکن مالی و حداقل 5سال سابقه‌کار مفید از  شرایط گرفتن این ویزا است.

ویزای آوسبیلدونگ آلمان  (Ausbildung Visa):

آوسبیلدونگ، دوره‌های کارآموزی هستند که با شرکت در آن‌ها به‌شکل مهارت ‌محور در یک موسسه تحصیل و کار می‌کنید. در این مدت به شما حقوق داده می‌شود و پس از پایان دوره هم می‌توانید به‌راحتی به بازارکار آلمان وارد شده و کار کنید و ویزای خود را تغییر دهید. این دوره‌ها بیشتر به‌درد نوجوانان و جوانانی می‌خورد که می‌خواهند هرچه زودتر مهارت‌های عملی را یاد گرفته و در آلمان کار کنند.
مدارک و شرایط لازم برای اخذ این ویزا شامل حداقل مدرک دیپلم، مدرک زبان آلمانی، تمکن مالی، و حداقل سن 17 سال است.

بلوکارت آلمان (Blue Card):

بلوکارت یک مجوز اقامت است؛ که با استفاده از آن می‌توانید در آلمان مشغول به کار شوید. برای گرفتن بلوکارت باید مدرک تحصیلی دانشگاهی داشته باشید و یک جاب آفر موردتایید از کارفرماهای آلمانی هم گرفته باشید. با داشتن کارت آبی می‌توانید تا 3 ماه بعد از تاریخ اتمام قراردادِ کاری در آلمان بمانید و به جست و جوی کار مشغول شوید. همچنین با داشتنِ این مجوز، بعد از 33 ماه و در بعضی شرایط بعد از 21 ماه می‌توانید اقامت دائم آلمان را بگیرید.

ویزای خوداشتغالی و فریلنسری  (Self-employed and Freelancer):

خوداشتغالی نوعی سرمایه‌گذاری است که در آن با یک طرح تجاری و مبلغی سرمایه وارد این کشور می‌شوید و یک بیزینس در این کشور راه می‌اندازید. برای اخذ این ویزا باید سابقه‌کار مرتبط ، سرمایه موردنیاز و بیزینس‌پلن قوی داشته باشید.
فریلنسری هم یکی از انواع ویزای کار آلمان است که با استفاده از آن می‌توانید به شکل فریلنسر در این کشور کار کنید. برای گرفتن این ویزا باید مهارت‌های خوبی داشته باشید، ثابت کنید که می‌توانید در حوزه مدنظر خدمات خوبی به این شکل ارائه دهید و درنهایت یک مجوز بگیرید.

Au Pair and Internship:

ویزای Au Pair برای جوانان زیرِ 27 سال است که به فرهنگ آلمانی علاقه‌مندند و می خواهند در یک خانواده آلمانی کار کنند. اوپرها در کارهای خانه به این خانواده کمک می‌کنند و در ازای آن، اقامت رایگان، غذا و دستمزد از این خانواده می‌گیرند. ویزای اوپر برای حداقل 6ماه و حداکثر 1سال صادر می‌شود و قابل تمدید نیست.
این ویزا یک فرصت بسیار خوب برای افرادی است که می‌خواهند زبان آلمانی را به‌شکل کاربردی در یک محیط واقعی یاد بگیرند. و از آن برای گرفتن سایر ویزاها و اقامت آلمان استفاده کنند.
دوره‌های کارآموزی یا انترنی هم دوره‌های کار کاربردی است که دانشجویان و دانش‌آموزان می‌توانند با شرکت در آن‌ها، علاوه بر پول درآوردن،  سابقه‌کار کسب کنند و برای اخذ ویزای کاری آلمان از آن استفاده کنند.

برنامه انتقال درون‌شرکتی (ICT):

برنامه انتقال درون‌شرکتی یکی از روش‌های مهاجرت کاری به آلمان است که با استفاده از آن می‌توانید در شعبۀ شرکت یا سازمان خود در آلمان یا سایر کشورهای اروپایی کار کنید.
موقعیت شغلی شما باید مدیر یا نیروی متخصص باشد و توسط این شرکت به اروپا اعزام شوید. در صورت داشتن شرایط مدنظر، یک ICT Card به شما داده می‌شود. که اجازه کار و اقامت در آلمان و بقیه کشورهایی عضو اتحادیه اروپا را به شما می‌دهد.

مهاجرت کاری به آلمان

مزایای اخذ ویزای کاری آلمان

اخذ ویزای کاری آلمان دارای مزایای زیر است:

  • دسترسی به بازار کار بین‌المللی:
    با اخذ ویزای کاری آلمان، شما می‌توانید به یکی از بزرگترین بازارهای کار جهان دسترسی پیدا کنید و با کارفرماهای مختلف در آنجا همکاری کنید.
  • درآمد بالا:
    با توجه به شرایط خوب بازار کار و حقوق بالای کارگران در آلمان، شما می‌توانید درآمد بالایی را کسب کنید.
  • امکانات بهداشتی و اجتماعی بالا:
     آلمان دارای امکانات بهداشتی، آموزشی و اجتماعی بسیار خوب است که به شما امکان می‌دهد بهترین شرایط زندگی را تجربه کنید.
  • فرصت‌های آموزشی:
    آلمان یکی از کشورهای پیشرو در زمینه آموزش و پژوهش است. با اخذ ویزای کاری آلمان، شما می‌توانید به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برتر دسترسی پیدا کنید و فرصت‌های آموزشی بیشتری را تجربه کنید.
  • تجربه فرهنگی:
    آلمان یکی از کشورهایی است که دارای فرهنگ بسیار غنی و تنوع فرهنگی بالایی است. با زندگی در آلمان، شما می‌توانید به تجربه فرهنگی جدیدی دسترسی پیدا کنید و از تنوع فرهنگی و تاریخی آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید



جمع بندی

کشور آلمان، کشوری با اقتصاد بسیار قوی است که می توانید افراد زیادی را برای کار جذب کند. در این مقاله بررسی ویزای کار آلمان پرداختیم. برای زندگی در این کشور باید بوانید با سایر افراد ارتباط برقرار کنید و این کار با صحبت کردن و در واقع بلد بودن زبان امکان پذیر است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهره مندی از خدمات مشاوره و تعیین سطح رایگان با موسسه زبان های خارجی رادتایم تماس بگیرید.

امتیاز شما به این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری مقاله در: