کشور استرلیا به دلیل زبان انگلیسی بودن، کیفیت بالای زندگی و آموزش، امکانات و… مقصدی جذاب برای افراد سراسر دنیا به خصوص ایرانیان است. دریافت ویزای 188 استرالیا یکی از راه های مهاجرت به این کشور است. ویزای کارآفرینی استرالیا جزو روش های سرمایه گذاری محسوب می شود. افرادی که در ایران کسب و کار دارند و در حرفه ی خود موفق بوده اند می توانند برای دریافت ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری استرالیا اقدام کنند. ویزای 188 استرالیا که یکی از ویزاهای موقت استرالیا است، مورد توجه صاحبان کسب و کار است. در ادامه این مقاله همه چیز را در باره کارآفرینی در استرالیا و اخذ ویزای 188 استرالیا برایتان آورده ایم.
کارآفرینی در استرالیا و اخذ ویزای 188
مدت زمان تخمینی مطالعه: 10 دقیقه
فهرست مطالب
- کارآفرینی در استرالیا و اخذ ویزای 188
- ویزای 188 استرالیا چیست
- انواع ویزای 188
- Business Innovation Stream- کارآفرینی
- Investor Stream- سرمایهگذاری معمولی
- Significant Investor Stream- سرمایهگذاری ویژه
- Premium Investor Stream- سرمایهگذاری عمده
- BUSINESS INNOVATION EXTENSION STREAM – توسعه نوآوری کسب و کار
- ENTREPRENEUR STREAM– کارآفرین
- مزایای ویزا 188
- معایب ویزا 188
- جمع بندی
ویزای 188 استرالیا چیست
ویزای ۱۸۸ استرالیا یا همان ویزای کارآفرینی استرالیا یکی از روش های پرطرفدار در ایران از سوی صاحبان کسب و کار است. این ویزا دارای زیرمجموعه های مختلفی است که آن ها راشرح می دهیم.
دقت کنید که این ویزا جزو ویزا های موقت استرالیا محسوب می شود. برای آن، باید پس از اثبات کسب و کارتان در ایران، یک ویزای 5 ساله دریافت کنید و به همراه خانواده به استرالیا می روید. حال می توانید در استرالیا کسب و کار خود را تاسیس کنید، سپس اقامت دائم دریافت کنید و پیرو آن شهروندی و پاسپورت خود را دریافت کنید.
انواع ویزای 188
این ویزا در چند برنامه متفاوت ارائه میشود. این برنامه ها شامل موارد زیر است :
- Business Innovation Stream – کارآفرینی
- Investor Stream – سرمایهگذاری معمولی
- Significant Investor Stream – سرمایهگذاری ویژه
- Premium Investor Stream – سرمایهگذاری عمده
- BUSINESS INNOVATION EXTENSION STREAM – توسعه نوآوری کسب و کار
- ENTREPRENEUR STREAM – کارآفرین
Business Innovation Stream- کارآفرینی
ویزای بیزنس استرالیا به افرادی که دارای مهارت های تجاری هستند و یک کسب و کار فعال در ایران داشته باشند، تعلق می گیرد. اگر این افراد قصد داشته باشند فعالیتهای بیزنسی و تجاری را در استرالیا راه بیندازند، ویزایی 188 مناسب آن ها است. می توانند به راه اندازی یک کسب و کار جدید و یا کسب و کاری که در استرالیا وجود دارد، فکر کنند.
همانطور که گفته شد، این ویزا موقت است اما می توان با آن به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرد. برای افرادی است که مهارت های تجاری دارند. این به شما امکان می دهد یک کسب و کار جدید یا موجود در استرالیا راه اندازی کنید و یا توسط یک آژانس دولتی ایالتی یا منطقه ای استرالیا نامزد شوید.
بیشتر بخوانید
Investor Stream- سرمایهگذاری معمولی
ویزای معمولی سرمایه گذاری استرالیا یکی دیگر از انواع ویزای ساب کلاس 188 استرالیا است. همانطور که از اسم این ویزا مشخص است، با سرمایه گذاری و انقال پول صورت می گیرد. جهت دریافت این نوع ویزا نیازی نیست که در استرالیا، یک کسب و کار راه بیندازید. برای این ویزا لازم است که حداقل 2.5 میلیون دلار استرالیا در سرمایه گذاری های استرالیایی که شرایط خاصی را دارار هستند و فعالیت تجاری یا سرمایه گذاری را در استرالیا حفظ می کنند، سرمایه گذاری کنید.
Significant Investor Stream- سرمایهگذاری ویژه
این ویزا نیز مربوط به راه اندازی یک کسب و کار است و برای افرادی است که مهارت های تجاری دارند. با اخذ این ویزا که به صورت موقت است، می توانید خانواده خود را همراهتان ببرید و به مدت 5 سال در استرالیا در آنجا بمانید.
شرط اصلی ویزای سرمایه گذاری ویژه استرالیا این است که بتوانید حداقل 5 میلیون دلار استرالیا سرمایه گذاری انجام دهید. توجه داشته باشید که درآمدی که از سرمایه گذاری خود در استرالیا به دست می آورید مشمول قانون مالیات استرالیا می باشد.
متقاضی می بایست برای اخذ این نوع ویزا توسط یک آژانس دولتی ایالتی یا منطقه ای، نامزد شود و برای سرمایه گذاری این هزینه تحت شرایط خاص، با قصد واقعی برای نگهداری آن سرمایه در مدت ویزای موقت خود، اقدام نماید.
Premium Investor Stream- سرمایهگذاری عمده
این ویزای که از زیرمجموعه های ویزا 188 استارلیا است، هزینه یی زیادی را شامل می شود، یعنی مخصوص متقاضیان با تمکن مالی بالا است و اقدام برای آن کمی مشکل است.
شرط اصلی برای گرفتن اقامت استرالیا با این روش انجام 15 میلیون دلار سرمایه گذاری است.
ویزای سرمایه گذاری عمده، که یک نوع ویزای موقت است، به مدت 4 سال و 3 ماه اعتبار دارد. این ویزا برای افرادی در نظر گرفته شده است که توسط Austrade نامزد شده اند و حداقل 15 میلیون دلار استرالیا در سرمایه گذاری های استرالیا یا کمک های بشردوستانه سرمایه گذاری می کنند. با اخذ این ویزا می شود به انجام فعالیت های تجاری و سرمایه گذاری در استرالیا مشغول شد. دقت کنید که متقاضی باید قصد و هدف مشخصی از نگهداری سرمایه خود در کشور استرالیا داشته باشد و این سرمایه فارغ از مبلغی است که برای مباحث خیرخواهانه اعلام می شود.
BUSINESS INNOVATION EXTENSION STREAM – توسعه نوآوری کسب و کار
این ویزای موقت که زیر مجموعه ویزا 188 است، به دارندگان ویزای نوآوری و سرمایه گذاری تجاری در جریان نوآوری تجاری داده می شود. به وسیله این ویزا، دولت استرالیا به متقاضی اجازه می دهد تا اقامت خود را در استرالیا تمدید کنند. یعنی متقاضی مجاز خواهد بود که به ورود و ماندن در استرالیا حداکثر تا 6، 7 یا 8 سال پس از تاریخ اعطای ویزای اصلی نوآوری و سرمایه گذاری تجاری، بپردازد.
برای این کار، متقاضی می بایست به راه اندازی یک کسب و کار جدید یا موجود در استرالیا مشغول شود.
ENTREPRENEUR STREAM– کارآفرین
ویزای جریان کارآفرین برای کارآفرینان نوپا و مراحل اولیه ای است که برای توسعه مفاهیم خود تأیید شده اند و درواقع برای اقدام جهت دریافت این ویزا، باید حتما توسط یک آژانس دولتی ایالتی یا منطقه ای نامزد شده باشید. به وسیله این ویزا می توان برای خود و اعضای خانواده اقامت گرفت.
متقاضی برای اخذ این ویزا می بایست برای انجام فعالیت های کارآفرینی با شخص ثالث توافقنامه تامین مالی داشته باشد .
از شروط اخد این ویزا داشتن سطح زبان حداقلی است. علاوه بر آن متضاقی باید یک طرح مناسب و قابل قبول برای فعالیت های کارآفرینی اش داشته باشد.
مزایای ویزا 188
مهاجرت به کشور استرالیا به وسیله اخذ ویزا 188 بسیار کاربردی است و دارای مزایای زیادی است. از بین این مزایا می توان به موارد زیر اشاره کرد.
مزایای ویزای 188 استرالیا
- امکان گرفتن اقامت دائم و شهروندی استرالیا از طریق این ویزا وجود دارد
- امکان کار و تحصیل
- همراهی اعضای خانواده، اما در مورد فرزندان باید گفت که تنها فرزندان تا 23 سال در پرونده قرار می گیرند. اعضای خانواده می توانند تا پایان مدت اعتبار ویزا 188 در کشور استرالیا بمانند.
- با این ویزا اعضای خانواده شما می تواننددر استرالیا مشغول به کار شوند. اعضای خانواده می توانند به صورت تمام وقت در استرالیا کار کنند.
- عدم نیاز به نمره زبان بالا در این روش. برای اخذ ویزای 188 تنها ایلتس 4.5 کافی است. اما دولت استرالیا شرایطی را راهم کرده و با وضع یک قانون، شرایط را برای کسانی که نمتوانند این مدرک زبان را نیز بگیرندمهیا کردهو این افراد می توانند با پرداخت 10 هزار دلار استرالیا، بدون مدرک زبان برای دریافت این ویزا اقدام کنند.
- کیفیت بالای زندگی در استرالیا و بهره بردن از خدمات بالای بهداشت، درمان و زندگی . محیط زندگی و هوای پاکیزه از مزایای کشور استرالیا می باشد.
- این کشور از اقتصاد های بزرگ در دنیا است و با سرمایه گذاری در آن، شما نیز وارد این دنیای بزرگ می شوید.
- همانطور که خودتان می دانید، ویزای کارآفرینی استرالیا موقت است. مدت زمان مجاز برای اقامت به وسیله این نوع ویزا ، ۴ سال و ۳ ماه می باشد که فرد متقاضی باید ۲ سال از این ۴ سال را به کسب و کار و تجارت بپردازد. با این کار ، متقاضی میتواند برای گرفتن ویزای ۸۸۸ استرالیا اقدام کند. این ویزا یک ویزای دائم می باشد و در صورت دارا بودن شرایط اضافه ای که برای این ویزا در نظر گرفته می شود، می توانید اقامت دائم استرالیا را بدست آورید.
بیشتر بخوانید
- بهترین کتاب آموزش زبان انگلیسی(مبتدی تا پیشرفته) +دانلود رایگان
- دانلود کتاب های Practice Makes Perfect: English Conversation
- کاربرد و فرق بین among و between درانگلیسی چیست؟
- اصطلاحات آب و هوا به انگلیسی | کلمات انگلیسی مربوط به هواشناسی
- آموزش کامل درس ششم زبان انگلیسی هشتم
معایب ویزا 188
معایب مهاجرت به کشور استرالیا به خصوص از طریق سرمایه گذاری و استفاده از ویزای 188 شامل موارد زیر است :
- فاصله زیاد استرالیا با ایران و هزینه بالای بلیت و در کل، هزینه سفر بین این دو کشور، کمی کار را سخت می کند
- راه اندازی بیزینش در کشور استرالیا کمی زیاد است و برای آن باید تمکن مالی قابل قبولی داشته باشید
- مالیت بر کسب و کار ها در استرالیا تا اندازه ای بالا است و این مالیات بر سرمایه گذاری و کسب و کار شما نیز اعمال می شود.
- برتر بودن و بیشتر بودن بازار کار در کانادا نسبت به استرالیا و همچنین نزدیک بودن کشور کانادا به آمریکا، باعث زیاد شدن متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا در مقایسه با استرالیا شده است.
جمع بندی
ویزای 188 استرالیا، همانطور که مشخص است، از پرطرفدار ترین ویزاها است. این ویزا مربوط به کارآفرینی و سرمایه گذاری در استرالیا است. در این مقاله کارآفرینی در استرالیا و اخذ ویزای 188 را برایتان شرح دادیم. برای زندگی در کشور استرالیا و یا هر کشور انگلیسی زبانی نیاز به مقدار کافی دانش زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط و رفع نیاز های خود است. جهت تقویت زبان خود به خصوص پیش از مهاجرت، راه های متعددی از جمله کلاس های مختلف در دسترس شما قرار دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره و همچنین تعیین سطح رایگان می توانید با موسسه زبان های خارجی رادتایم تماس بگیرید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.