تکنیک ریکوردینگ recording - آموزشگاه زبان های خارجی راد تایم

تکنیک ریکوردینگ recording | استفاده از تکنیک recording به عنوان تمرین

3008 بازدید
تکنیک ریکوردینگ recording

در مقاله های قبلی درباره تکنیک های مختلف جهت تقویت اسپیکینک صحبت کردیم. یکی از این روش ها، تکنیک ریکوردینگ recording است که در صورت انجام آن به طور مرتب، شاهد تاثیر بسیار زیاد آن در مدت زمان کوتاهی خواهید شد. علاوه بر آن، تکنیک ریکوردینگ recording به عنوان یکی از تکالیف روزانه در موسسه زبان های خارجی رادتایم در نظر گرفته شده و استفاده می شود. مزیت استفاده از تکنیک ریکوردینگ به عنوان تمرین این است که زیر نظر یک استاد زبان انجام می شود و با بررسی تک تک فایل های صوتی شما، سعی در برطرف کردن ایرادات شما دارند. در ادامه همراه ما باشید تا روش استفاده از تکنیک ریکوردینگ recording جهت تقویت اسپیکینگ را در اختیارتان قرار دهیم.

استفاده از تکنیک ریکوردینگ recording جهت تقویت اسپیکینگ

مدت زمان تخمینی مطالعه: 10 دقیقه

تکنیک ریکوردینگ recording

تکنیک ریکوردینگ چیست ؟

استفاده از تکنیک ریکوردینگ recording جهت تقویت اسپیکینگ، روشی بسیار پرطرفدار است. از مهم ترین فواید این تکنیک می توان به تاثیر آن در ایده پردازی اشاره کرد. زیرا در این روش مثل یک اسپیکینگ واقعی مجبور به صحبت کردن هستید. دومین فایده ریکوردینگ، تقویت لهجه و تلفظ کلمات و تاثیر به سزای آن در روان صحبت کردن است.
اما روش انجام این تکنیک بسیار مهم است. برای گرفتن تاثیر درست و بالا از این تکنیک باید روش صحیح انجام آن را کامل بلد باشید که در ادامه به آن پرداخته ایم.
در ابتدا برای این روش، یک وسیله مانند تلفن همراهتان، برای ضبط صدا دارید.

نکته 1 : مدت زمان هر ویس باید 2 دقیقه باشد.

نکته 2 : تمامی ویس ها را باید بدون توقف ضبط کنید. یعنی اگر چیزی را اشتباه گفتید و یا بخشی از گفته هایتان را فراموش کردید، به هیچ وجه اجازه توقف ضبط یا پاک کردن و ضبط دوباره آن را ندارید.

نکته : توقف های طولانی مدت برای رسیدن ویس به مدت زمان لازم مجاز نیست.

موضوع ریکوردینگ

هنگامی که تکنیک ریکوردینگ recording به عنوان تمرین یا تکلیف در نظر گرفته می شود، موضوع یا تاپیک آن، توسط استاد زبان شما تعیین می شود. و همچنین زبان آموز می توان برای تمرین شخصی خود، موضوعی را انتخاب کند، اما موضوع انتخاب شده باید با محوریت موضوع مشخص شده توسط استاد باشد. همانطور که در موسسه زبان های خارجی رادتایم، مشخص کردن یک تاپیک برای هر جلسه، توسط دبیر صورت می گیرد.

برای توصیف بیشتر، می توان گفت که یک موضوع توسط استاد مطرح میشود. درباره این موضوع سوالات مختلفی می توان طرح کرد. زبان آموز می تواند به آن سوالات جواب دهد. این سوالات برای بسط بیشتر موضوع طرح می شود و لازم به پاسخگویی همه آنها به طور کامل نیست.

مثال1  :

Topic : Talk about the changes of your country in the past 20 years

How has the weather changed?

How has public transportation changed ?

Are this changes for the better or for the worst?

talk about touristic areas
.
.
.

مثال 2 :

Topic : talk about your favorite sport

Have you ever tried it ?

When did you started it ?

Why do you like it ?

Do you want to be professional in it ?

.
.
.

بیشتر بخوانید



Brainstorming یا طوفان فکری

تکنیک ریکوردینگ recording، یکی از معروف ترین و پرکابردترین ها، برای تقویت ایده پردازی و جلوگیری از فراموش کردن اده های قبلی است. با این روش می توانید نظم مشخصی به افکاری که در ذهنتان وجود دارند، بدهید و بیشترین استفاده را از آن ها ببرید.

برای این روش، مراحل زیر را طی کنید :

  1. ابتدا یک دایره بر روی یک تکه کاغذ بکشید.
  2. موضوع اصلی را وسط دایره بنوسید
  3. در اظظراف دایره مرکزی، دایره های دیگری بکشید.
  4. در این دایره ها کلمات مرتبط به موضوع اصلی را بنویسید.
  5. برای هر دایره فرعی، می توانید دایره های دیگری بکشید که به آن موضوع فرعی، مربوط باشد.

این کار را باید در زمان 1 دقیقه ای که پیش از شروع تایم صحبت به شما داده می شود انجام دهید. شما توانایی نوشتن جملات کامل را به هیچ وجه نخواهید داشت. در نتیجه باید یاد بگیرید ایده های خود را در یک کلمه یا کلمات کوتاه خلاصه کرده و در این دایره ها بنویسید.
هنگام صحبت کردن، ابتدا باید درباره موضوع اصلی، یعنی دایره اصلی، صحبت کنید و به ترتیب به سراغ موضوعات و دایره های فرعی تر بروید.

مثال : 

Topic: your last trip

brain storm:

turkey

may 2021

whether

hotel

fellow traveler

malls: difacto – lc Waikiki

recreation centers : beach – amusement park

foods: restaurants – kebab
.
.
.

نحوه ضبط کردن

همانطور که گفته شد، در تکنیک ریکوردینگ recording باید صدای خود را ضبط کنید. زیرا باعث می ود با شنیده شدن دوباره آن ریکوردینگ، توسط خودتان یا استاد، ایرادات شما پیدا شود. مراحل زیر، نحوه ضبط کردن را شرح می دهند :

1- ضبط بار اول :

بعد از فرصت 1 دقیقه ای که برای فکر کردن و نوشتن طوفان فکری صرف کردیم، نوبت به تکنیک ریکوردینگ recording می رسد. برای بار اول باید سعی کنید با نگاه کردن به چارت ها، جملات کامل بسازید و به مدت 2 دقیقه درباره آن ها حرف بزنید.
پس از صحبت کردن درباره همه موضوعات درنظر گرفته شده به مدت 2 دقیقه، ضبط را متوقف می کنیم.

2- گوش کردن بار اول :

حال فایلی که ضبط کرده ایم را گوش می دهیم. در این مرحله باید سعی کنیم اشتباهات خود را تشخیص داده و آن ها را حتما یادداشت کنیم.

3- ضبط بار دوم :

در این مرحله، بر اساس همان طوفان فکری که در بار اول داشتیم، به ضبط کردن می پردازیم. توجه کنید که در این مرحله، به هیچ وجه نباید مورد جدیدی به brainstorming اضافه کنید. مهمترین وظیفه شما در این مرحله، توجه به اشتباهات موحله اول است. هر بار که به این mistake ها می رسید باید سعی کنید آن را درست کنید.

4- گوش کردن بار دوم :

در این مرحله نیز باید دنبال mistake ها بگردیم. بدانید که هرچند هنگام ضبط کردن به اشتباهات بار اول دقت کردیم، اما باز هم ممکن است آن ها را تکرار کرده باشیم.

5- ضبط بار سوم  و گوش کردن بار سوم و بالاتر :

تمامی مراحلی که برای بار اول  و دوم را انجام دادیم، برای مراحل بعدی نیز انجام می دهیم.

این مراحل را تا وقتی ادامه می دهیم که بتوانیم به یک نسخه بی غلط از حرف های خودمان برسیم. البته تا حدی که خودمان بتوانیم تشخیص بدهیم. دقت کنید که حتما باید فایل صوتی شما، 2 دقیقه شده باشد تا توانسته باشید به اندازه کافی، موضوعات مورد نظر را بسط دهید. برای این کار حدودا باید 150 یا 160 لغت گفته باشید.

تکنیک ریکوردینگ recording

ضبط تا بار دهم

در تکنیک ریکوردینگ (recording) ، هنگامی که به بی غلط ترین نمونه، طبق دانش خودمان رسیدیم، باید ضبط را تا حداقل بار دهم ادامه دهیم. این کار برای تقویت روان صحبت کردن شما بیشترین تاثیر را خواهد داشت. مکث کردن های زیاد هنگام صحبت کردن، باعث کم شدن نمره در آزمون هایی نظیر آزمون آیلتس می شود.
این کار به عنوان روشی برای خودارزیابی شما، به شمار می رود.

تکنیک recording به عنوان تکلیف

همانطور که گفته شد، تکنیک ریکوردینگ، به عنوان یکی از تکالیف در موسسه زبان های خارجی رادتایم در نظر گرفته می شود. استفاده از تکنیک ریکوردینگ recording به عنوان تمرین از بهترین روش هایی است که برای تقویت مهارت اسپیکینگ بدون پارتنر استفاده می شود.
زبان آموز موظف است فایل صوتی ضبط شده خود را یا از طریق فضای مجازی برای استاد ارسال کند، و یا همراه خود به کلاس بیاورد.
حال در این بخش وظیفه استاد است که ویس های تک تک زبان آموزان را گوش داده و mistake های آن را مشخص کند.
با این کار اشتباهاتی که خودتان موفق به پیدا کردن و تصحیح آن ها نشدید، توسط استاد مشخص می شود.

صحبت دوباره در کلاس

در موسسه زبان رادتایم، اولین موضوعی که برای صحبت با پارنتر به زبان آموزان داده می شود، همان موضوع ریکوردینگ است. پس با این کار، استاد می تواند تسلط هر زبان آموز را به طور حضوری بررسی کند و بار دیگر ایرادات آن ها را بررسی کند.

بیشتر بخوانید



فواید تکنیک ریکوردینگ

همانطور که گفته شد، تکنیک ریکوردینگ recording یکی از پرطرفدار ترین روش های تقویت مهارت اسپیکینگ است. در ادامه به معرفی تعدادی از ویژگی ها و فواید استفاده از این روش می پردازیم :

  1. تقویت ایده پردازی با استفاده از تکنیک brainstorming و note
  2. تقویت روان صحبت کردن و کاهش مکث ها ( تقویت fluency )
  3. تلاش برای پیدا کردن mistake های خودمان
  4. چک شدن و مشخص شدن اشتباهات توسط استاد
  5. استفاده از تکنیک طوفان فکری و نوت نویسی
  6. عدم وجود قابلیت توقف در ویس و نیاز به صحبت کردن پشت سر هم
  7. تعیین به عنوان تکلیف و استمرار انجام آن در طولانی مدت

کلام آخر

مهمترین نکته درباره بالا بردن سطح زبان انگلیسی، تمرین زیاد و مستمر است. از این روش ها می توان به شرکت در کلاس های مختلف، استفاده از پادکست، تکنیک شدوئینگ ، کتاب های مختلف و… اشاره کرد.

موسسه زبان های خارجی رادتایم، کلاس های زبان انگلیسی عمومی با بالاترین کیفیت را برگزار می کند. علاوه بر آن، کلاس های تخصصی آیلتس در مهارت های مختلف در حال برگزاری است. تکنیک ریکوردینگ recording با بیشترین تاثیر به عنوان یکی از تمرین ها در این موسسه در نظر گرفته شده.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهره مندی از مشاوره و تعیین سطح رایگان، با موسسه زبان های خارجی رادتایم تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)
https://radtime.org/?p=10725
اشتراک گذاری:

نظرات

0 نظر در مورد تکنیک ریکوردینگ recording | استفاده از تکنیک recording به عنوان تمرین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

برچسب ها: