با توجه به اینکه تمامی زبان آموزان هنگام شروع یادگیری زبان، از خواندن کتاب ها ، مقالات و … استفاده می کنند، کمتر به مهارت مکالمه و صحبت کردن خود می پردازند. از این رو تقویت مکالمه ترکی استانبولی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. برای ارتباط برقرار کردن با افراد بومی نیاز به تقویت مهارت مکالمه ترکی استانبولی دارید. تقویت مکالمه زبان ترکی استانبولی بدون پارتنر سخت تر می شود. در ادامه این مقاله به معرفی راه های تقویت مهارت مکالمه ترکی استانبولی پراداخته ایم.
معرفی راه های تقویت مهارت مکالمه ترکی استانبولی
مدت زمان تخمینی مطالعه: 7 دقیقه
فهرست مطالب
یادگیری تلفظ حروف در تقویت مکالمه ترکی استانبولی
یادگیری تلفظ حروف و صداها برای خواندن و ادا کردن کلمات موضوعی مهم و حیاتی است. در زبان ترکی از الفبای لاتین استفاده می شود و هر حرف به شیوه ی منحصر به فردی تلفظ می شود. چندین صدا در زبان ترکی وجود دارد که با زبان انگلیسی متفاوت است. برای مثال :
- c مانند j در انگلیسی تلفظ می شود.
- Ç مانند ch در انگلیسی تلفظ می شود
- Ş مانند sh در انگلیسی تلفظ می شود.
خواندن با صدای بلند
بهتر است درس ها را با صدای بلند بخوانید. همچنین این کار را تکرار کنید تا تسلط شما روی آن درس و همچنین نحوه ادا کردن آن کلمات بالا برود. این کار باعث افزایش سرعت شما در صحبت کردن می شود. عضلات فک و دهن شما به ادا کردن کلمات با لهجه ترکی استانبولی عادت ندارد؛ پس با خواندن با صدای بلند ماهیچه های دهان و دیافراگم شما برای تولید کلمات و صداهای ترکی استانبولی عادت می کند.
ضبط صدا
استفاده از یک ضبط صوت و شنیدن صدای خود برای چندین بار راهی موثر برای تقویت مهارت مکالمه ترکی استانبولی است. برای این روش، ابتدا یک موضوع را انتخاب کنید. سپس 1 دقیقه در باره آن فکر کنید. حال شروع کنید به مدت 2 الی 3 دقیقه در مورد آن حرف بزنید و در همین حین صدای خود را ضبط کنید. در آخر یک بار به صدای خود گوش دهید تا ایرادات خود را پیدا کنید. این کار را برای هر موضوعی که انتخاب کردید چندین بار تکرار کنید. بدین شکل با هر بار ضبط کردن میتوانید متوجه پیشرفت خود شوید.
با ترک های بومی برای تقویت مکالمه ترکی استانبولی تمرین کنید
تقویت مکالمه با حضور گوینده و شنونده انجام می گیرد. اگر فرد مقابل شما یک فرد ترکی زبان باشد، هم برا یادگیری نحوه تلفظ شما مفید است و هم می تواند ایرادات شما را راحت تر برطرف کند. با صحبت کردن با افراد بومی می توانید اصطلاحات مختلف را که در این زبان رایج تر هستند را یاد بگیرید و به مرور زمان از آن ها استفاده کنید. صحبت کردن با افراد بومی برای تقویت مهارت مکالمه ترکی استانبولی باعث شبیه شدن هرچه بیشتر نحوه حرف زدن شما به افراد ترک زبان می شود.
بیشتر بخوانید
استفاده از تکنیک شدوئینگ
تکنیک شدویینگ یا سایه یکی از بهترین تکنیک ها برای تقویت مهارت مکالمه ترکی استانبولی بدون پارتنر محسوب می شود. در این روش به تنهایی بر روی نحوه گویش و ادا کردن کلمات کار می کنید. برای این کار می توانید از فیلم های ترکی، پادکست ها، موسیقی ترکی و یا ویدیو های آموزشی استفاده کنید.
- جمله ای چند ثانیه ای از یک فایل صوتی را انتخاب کنید.
- یک بار آن را گوش دهید.
- سپس فایل را چندین بار پخش کنید و هر بار با آن تکرار کنید.
- این کار را با جملات مختلف و چندین با انجام دهید.
کتاب اصطلاحات ترکی
یاد بگیرید که چگونه می توانید عبارت های متداول زبان ترکی را در یک مکالمه بیان کنید. برای این کار می توانید از کتاب عبارت های ترکی استانبولی استفاده. در این کتاب ها اصطلاحات رایج، ضرب المثل ها و عبارات مناسب صحبت های روزمره آورده شده است.
اپلیکیشن های تقویت مکالمه
تقویت مکالمه بدون پارتنر به سختی امکان پذیر است. به همین جهت می تواند از اپلیکیشن های مختلف در مکالمه استفاده کنید. مهمولا در این اپلیکیشن ها زبان های مختلف در دسترس است که می توانید با انتخاب زبان مورد نظر خود، با فرد دیگری به صحبت بپردازید.
از اپلیکیشن های خوب در این حوزه میتوان به Italk و busuu اشاره کرد که از طریق آن ها می توانید با کسانی که مکالمه ترکی استانبولی دارند آشنا شوید و با آن ها صحبت کنید. در اپلیکیشن busuu میتواید تجارب سفر های خود راربا دیگران به اشتراک بگذارید.
اپلیکیشن های متعددی در این زمینه فعالیت می کنند. اپلیکیشن Babbel یکی دیگر از این اپلیکیشن ها است که مکالمه ترکی استانبولی را در فهرست زبان های خود قرار داده است. در این برنامه شما بر اساس علایق تان به تمرین و تقویت مکالمه زبان ترکی استانبولی خود می پردازید. استفاده از این اپلیکیشن راحت بوده و یک تکنولوژی پیشرفته دارد.
بیشتر بخوانید
- دانلود کتاب IELTS Target Band 7
- تفاوت empathy و sympathy در زبان انگلیسی
- تفاوت by و with در گرامر انگلیسی
- تفاوت بین will و would
- بهترین سایت و هوش مصنوعی تصحیح گرامر انگلیسی رایگان
وبسایت های مکالمه
1- turkishclass101 :
turkishclass101 وب سایتی فعال در زمینه تقویت مکالمه زبان ترکی استانبولی است. این وب سایت بر اساس فرهنگ افراد بومی طراحی شده و بسیار کاربردی است. پادکست های بسیاری با موضوع های مختلف در این وبسایت قرار دارد. فضای این سایت کاربردی و متنوع است.
2- 17minute-languages :
اپلیکیشن 17minute-languages یک روش سریع و به میزان قابل توجهی موثر است که در طی بخش های ۱۷دقیقه ای به مدت ۵۰ ساعت به شما در رسیدن به سطح بسیار خوبی کمک خواهد کرد. این اپلیکیشن برای PCها، گوشی های هوشمند و تبلت ها قابل نصب است.
کلام آخر
در این مقاله به توضیح راه های تقویت مهارت مکالمه ترکی استانبولی پرداختیم. دست پیدا کردن مهارت بالا در هر زبانی نیاز به صبرو شکیبایی زیادی دارد. باید سعی کنید به زبان ترکی استانبولی فکر کنید و از روش های گفته شده استفاده کنید تا به مرور متوجه پیشرفت خود شوید. برای تقویت هر زبانی راه های مختلفی از جمله کلاس های حضوری و آنلاین، ویدیو یوتیوب، کتاب و پادکست وجود دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره و تعیین سطح رایگان با موسسه زبان های خارجی رادتایم تماس بگیرید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.